Sufleu de vinete

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 29 Iul 2010 | 10045 vizualizari

 

Aveam o vanata si nu stiam ce sa fac cu ea...si iata ce a iesit !

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata coapta
  • 2 oua
  • 250 gr branza de vaci
  • sare si piper dupa gust
  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 legatura de marar sau patrunjel,dupa preferinte
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de vinete:

 Se coace vanata si se curata.

 Ceapa se toaca marunt.

Se pun toate ingredientele in vasul de mixer si se amesteca.

 Se toarna intr-un vas de ceramica,uns si tapetat cu faina.

 Se da la cuptorul incins pentru 20 de minute.

Se lasa sa se raceasca in vas apoi se rastoarna,punandu-se  farfuria deasupra vasului si se intoarce.

TIPS-URI

1

Se poate pune si intr-o tava de chec.

2

se serveste cald sau rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Laly 1

29.07.2010, 14:06

Foarte frumoasa,dar nu cred ca ajunge o vanata la toata gasca

Julie 1

29.07.2010, 21:16

Buna idee!Cred ca a fost delicios!

Teo 1

29.07.2010, 23:26

Buni, m -ai dezamagit !daca eu '' aterizam '' astazi la Buc. ce faceam doar cu o vanata?sau aplicam zicala:''poftim punga la masa , daca ti-ai adus de -acasa'' !

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cas afumat